Nieuws

Prachtige klassiekers terug in zwarte uitvoering. Furniture Re-style noemt Alessi het. De eerste mogen we al verklappen en zijn meteen leverbaar. Back in Black zijn een drietal bijzettafels, een lektuurmand en een wandklok. Bekijk ze hier.

Familie-uitbreiding! Na meer dan 30 jaar zijn daar twee nieuwe kleine keteltjes verschenen. En ze stelen de show. De inhoud is 1 liter en voor de meeste doeleinden méér dan voldoende. In de postmoderne kleuren die Michael Graves gebruikte in...

De mooiste klokken zijn japans ! En natuurlijk zijn er meer mooie klokken, maar Lemnos blijft onze favoriet met zijn eenvoud, afwerking en materiaalgebruik. Recent verschenen de Kehai en de Relief. Bijna allemaal uitgevoerd met silent movement, waarbij de seconden-wijzer...

Creativiteit en vakmanschap is terug. Tjechisch houten speelgoed is beroemd om zijn artistieke waarde. Objecten die generaties meegaan. Neem eens een kijkje in de collectie van Kutulu. U vindt ze hier.  

Onderdelen nodig voor Alessi ? Fluiten, rubbers, binnenglazen, doppen, deksels. Ook voor koffiezetters. Bekijk ze hier of vraag advies..

Kapstokken geven uw entree stijl. Verwen uzelf en uw bezoek met deze mooie binnenkomers. En uiteraard hebben we er ook de mooie hangers bij. Ontdek ze hier.